WZC Sint-Augustinus Berlaar logo
WZC Sint-Augustinus Berlaar

Woonzorgcentrum

Wonen en leven

Het woonzorgcentrum telt 104 eenpersoonskamers en een zorgflat voor een echtpaar. De ruime kamers beantwoorden volledig aan de verwachtingen van vandaag. Ze zijn uitgerust met hooglaagbedden, zonnewering, wifi, een badkamer met eigen douche,…

De gemeenschappelijke zithoeken met grote terrassen, ook op de verdiepingen, nodigen uit tot ontmoeting en ontspanning.

De modernste technieken inzake duurzaamheid, communicatie, energie-efficiëntie, oproepsystemen en brandbeveiliging werden in de nieuwbouw toegepast.

Er zijn geen bezoekuren en familie en vrienden zijn natuurlijk altijd welkom.

Het gelijkvloers is voorbehouden voor ouderen met dementie, die een rechtstreekse toegang hebben tot aangepaste tuinen.

Met de vijf kamers voor kortverblijf wil het woonzorgcentrum een antwoord bieden op de toenemende vraag naar deze zorgvorm voor ouderen die nog thuis wonen en tijdelijk wat meer zorg nodig hebben, of om de mantelzorger te ondersteunen.

Een team van betrokken medewerkers staat klaar voor zorg, begeleiding en dienstverlening waar nodig. De medewerkers van het zorgteam zullen u graag bijstaan indien u hulp nodig hebt. Dankzij hun opleiding en hun ervaring, maar zeker ook door hun respect en vriendelijkheid, brengen zij u de gepaste zorgen in de beste omstandigheden. 

Naast de aandacht voor uw verzorging is de interesse voor uw leven en wonen in al zijn aspecten even belangrijk om u te begeleiden bij uw verblijf in ons huis. Het respect voor uw privacy is hierbij een absolute voorwaarde. 

Wzc-Sint-Augustinus-Berlaar rusthuis woon zorg centrum