Over ons

WZC Sint-Augustinus is een vzw met een lange geschiedenis en traditie. Sinds de oprichting in 1896 is het een baken voor ouderenzorg in Berlaar en omgeving. Een hecht team van betrokken en gemotiveerde medewerkers zorgt voor kwalitatief wonen en leven.

Dankzij een nieuwbouw- en verbouwingsproject in 2017 is het woonzorgcentrum helemaal klaar om in een hedendaagse woonomgeving een warme en respectvolle dienstverlening aan te bieden voor ouderen.


Onze visie

Voor WZC Sint-Augustinus is ‘kwali-tijd’ voor ouderen het leidmotief.

WZC Sint-Augustinus is een warm woonhuis. Iedere bewoner kan zelfstandig zijn leven  leiden en heeft inspraak in de dingen die hij/zij belangrijk vindt. Alle ideeën om nog beter te wonen en te leven zijn te allen tijde zeer welkom.

Waar nodig bieden we graag ondersteuning en begeleiding, maar altijd met het oog op de eigenheid en de persoonlijkheid van de bewoner. We hebben het volste respect voor ieders wensen en verlangens en we willen in overleg mee vorm geven aan ieders levenspad. Op die manier kan elke bewoner op zijn of haar ritme wonen, leven of zich ontspannen in een geborgen woonomgeving.

Het woonzorgcentrum maakt natuurlijk deel uit van de buurt en zijn omgeving. Wij stellen onze deuren graag open en wij willen ook daar onze expertise en mogelijkheden ten dienste stellen.

WZC Sint-Augustinus is een warme werkplek. Iedere medewerker en vrijwilliger krijgt in een open sfeer alle kansen en draagt deze visie mee uit.

De jarenlange traditie van fijn wonen, leven en werken blijven we koesteren en voortdurend verder uitbouwen en afstemmen met de verwachtingen van vandaag en morgen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x