Buurthuis Gust en Tina

Buurthuis Gust en Tina, gelegen aan de rand van woonzorgcentrum Sint-Augustinus, is een warme ontmoetingsplek voor alle inwoners van Berlaar.

In het buurthuis is er voortdurend beweging: een krantenhoek, de hobbyclub, een wekelijkse bingo, infonamiddagen, petanque,… of gewoon een praatje met een andere passant, iedereen komt aan zijn trekken of vindt wel iets leuk om te doen in deze knusse omgeving. Vanaf oktober is er ook het gezellige buurtrestaurant.

Bij vragen over dienstverlening of andere thuiszorgondersteuning kan men altijd terecht bij de sociale dienst van het woonzorgcentrum.

Op die manier wil WZC Sint-Augustinus nog meer aansluiten bij het wonen en leven in de gemeente Berlaar en haar mogelijkheden en deskundigheden ten dienste stellen van iedereen.

Sommige mensen wonen in een rijhuis, anderen hebben een appartement, nog anderen wonen in het woonzorgcentrum en er zijn er die eerder landelijk wonen of in meer in het centrum van de gemeente.

Maar één ding hebben heel veel mensen gemeen: mensen hebben elkaar nodig en daarvoor is het buurthuis een ideale plek.

Het programma van het buurthuis vind je door op de knop maandprogramma te klikken.

Ook zonder actie ben je altijd welkom om eens bij te praten of gewoon andere mensen te ontmoeten.

Buurthuis Gust en Tina is elke dag open tussen 8.30u en 17u. Wij hopen dat we u weldra mogen ontmoeten…

In het buurtrestaurant kan je elke dag van de week genieten van een lekker middagmaal aan een zeer democratische prijs.  Een gevarieerd menu en de fijne omgeving nodigen uit om gezellig te tafelen en te genieten van het middagmaal en de fijne contacten bij het eten.

Inschrijven kan enkel op werkdagen tussen 9u en 16u (aan de receptie, telefonisch op 03 422 50 49 of per mail naar receptie@rvtsa-berlaar.be).

U vindt het menu door op de knop weekmenu te klikken.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x